Каламбур на беларускай мове - 77

Леонид Ганчаров
Каламбур Чырвонай Шапачкі зімой


Сягоння ранкам выйшла я  З  ВАРОТ,
У лесе ўсе пачуюць мой  ЗВАРОТ:
"Ні воўк не перашкодзь мне, НІ  СУМЁТ:
Бабульцы, што за лесам,  НЯСУ  МЁД."
****

Каламбур Красной Шапочки зимой

Сегодня утром вышла я из ворот,
В лесу все услышат моё обращение:
"Ни волк не помешай мне, ни сугроб:
Бабушке, что за лесом, несу  мёд."