зоряний роман

Александр Криворучко 2
                серед мільйонів зірок що на небі
                трапилась раптом якась дивна річ
                дві зірки яскраві у великому всесвіті
                стали подобатись одне одному

                їх мова була,лише їм зрозуміла
                їх мова була,кохання іскра
                і коли зірка одна почина мерехтіти
                у відповідь їй,мерехтіла друга

                відстань для них не була перешкода 
                відстань для них була навпаки
                тим вірним місточком,який помогав їм
                творити свій в небі,зірковий роман

                і чим більше було їх взаємне кохання
                тим ближче ставали одне одному
                і нарешті настала та щаслива хвилина
                коли  дві ці зірки-поєднались в одну.