Маряна

Мыкола Ковальчук
Ця дівчина, Мар'яна, мов зірка із екрана.
З тих пір, коли побачив, ятриться в серці рана.
Ці темно-карі очі і брівоньки шовкові
Забрали в мене спокій, лишивши чар любові.

Приспів:
Мар'яночка, Мар'яна, жадана і кохана,
Весела і завзята, спокійна й чарівна,
Мене заворожила краса, що Богом дана,
Ти - як підсніжник мила і ніжна мов весна.

Тебе давно кохаю, а ти все неприступна.
Я за тобою завжди крокую невідступно.
Як вірний охоронець, несу я браво службу,
Ти ж дай мені надію хоча б на вірну дружбу.

Приспів.

Та вірю, день настане, і ти мене уважиш,
І поцінуєш вірність, і слово щире скажеш.
Хоч на весняних гонах з'їмо немало солі, -
Серця у такт заб'ються на візерунках долі.

Приспів.


                1999р.