Э. Дикинсон. 1045. Nature rarer uses Yellow

Ольга Денисова 2
1045

У природы желтый цвет
Редок – у нее
Есть другие – голубой
Щедро раздает,

Тратит алый – отложив
Желтый на закат –
Как признания  любви
Женщины таят.
4.11.2013





1045

Nature rarer uses Yellow
Than another Hue.
Saves she all of that for Sunsets               
Prodigal of Blue

Spending Scarlet, like a Woman
Yellow she affords
Only scantly and selectly
Like a Lover's Words.