Безглаголно

Милена Йорданова
Две чаши. Свещи. Полумрак.
Камина. Огън. Топли устни.
Наздравици. Прехапан смях.
Ръце. Докосване. Целувки.

Игра на сенки. Блазнещ танц.
Въздишки. Стонове. Рой думи.
Световъртеж. Сърца без бряг.
Вълна. Потъване. Изгубване.