Мы долгое эхо друг друга

Татьяна Ульянина-Васта
Рэха

                всюду среди живущих ( Л. Мартынов)


Што ж такая мітрэнга са мною?
Размаўляў з табою адною.
А словы мае чамусьці
Паўтараюцца за сьцяною,
І гучаць яны ў тую ж хвіліну
У блізкіх га'ях, далёкіх пушчах,
У бліжэйшых людскіх жытлішчах,
На ўсялякіх папялішчах,

Ведаеш па сутнасці - гэта не кепска!
Адлегласць не перашкода
Ні для смеху, ні для ўздыху,
Дзіва магутнае рэха!
Відавочна, такая эпоха
                1955



Леанід Мартынаў з рускай


© Copyright: Осенний-Каприз Капри, 2012