Стих написали я и братик нашему брату Вове

Наталья Сулименко -Чужая
Мій маленький братик – Вовчик,
Він такий гарненький, як горобчик,
Йому року ще немає,
А він багато вже так знає.
Дуже любить маму й тата,
І мене,свого старшого брата,
Нас всіх він завжди розважає,
Та інколи уроки робити заважає.
Ніколи я його не ображаю,
Бо братика свого я полюбляю,
Його я буду захищати,
Горою за нього стояти