***

Наталья Сулименко -Чужая
Громадяни України мають свій обов’язок,
До державного бюджету платити податок,
А податком називають частину доходу,
Після сплати вона віддається народу.
Якщо вчасно податок ти не сплатив,
Без грошей ти бабусю свою залишив,
І дідусь твій не зможе ліки купити,
Тому квітку добробуту важливо зростити.
Платіть податок у потрібний час,
Це успіхом обернеться для вас,
Бо квітка процвітання нам дарує щастя,
І допоможе оминути всі нещастя!