***

Наталья Сулименко -Чужая
Як добре,що у світі світлофор існує,
Він правила руху на дорозі трактує,
Складається він із трьох кольорів,
Важливі вони у житті школярів.
На червоне світло не можна рушати,
Помаранчеве - значить чекати,
Засвітилось зелене – сміливо іди,
Та дивись по дорозі ніде не впади!