Я намалюю сонце

Женева Маррон
Я намалюю сонце на твоїм хижім серці,
Я проспіваю пісню, що в тебе на вустах.
Я вивчу ритми твої, бо я вже чую: б`ється
Те, чого не сховати поміж рядків в словах.

Я намалюю сонце на твоїм сірім небі,
Райдуги кольорові в мене в душі - ділюсь!
В обмін на таке диво мені одне лиш треба -
Щоб ти всміхався зранку щиро, як я сміюсь.

Я намалюю сонце подихом на долонях -
Як на вікні зимовім - сонце, що топить лід.
Чари уже крізь вени - ти у моїм полоні,
Разом малюєм сонце, що зігріва весь світ.