Натхнення приходить хвилями

Женева Маррон
Натхнення приходить хвилями.
Осінь римами відлунює у душі.
Так хочеться бути напрочуд милою,
А за вікном все частіше дощить.

А щастя росте і множиться.
Цей жовтень солодкий такий.
Я вірю, я знаю: "Зможеться!"
Я вже відчуваю: ти мій.