Побути з тобою хотiла...

Не Реальна
Побути б тобою хотіла...
Відчути, що ти відчуваєш:
Терпке, що тобі наболіло;
Тяжке, що в собі зачиняєш;

Журу, як тебе ображаю;
І щастя, коли я сміюся;
Той рай, як тобі пробачаю;
Як лагідно серцем тулюся...

Пожити б у твоїй любові,
Надіти хоч раз її крила...
То все тільки мрії. Всього лиш
Побути з тобою хотіла...