Друге життя

Не Реальна
Такої ти ніколи не знайдеш -
Я найніжніша в цьому світі жінка,
Для твого серця лагідна пір"їнка,
Якщо до нього ніжно пригорнеш.

Мене у мріях більше не шукай -
Стомилася у них для тебе бути...
Тож поки вітер осені закрутить
То наяву свою любов стрічай.

І мимо не пройди, бо на планеті
Для себе не зустрінеш більш таку:
Дорослу і дитячу, і п"янку.
Й не допоможуть зорі чи комети.

Їм довіряють злиточки бажань
На нас з тобою так похожі люди.
А я для тебе не зумію збутись,
Бо вже мене хтось інший загадав.

І мусиш з тим змиритися тоді,
Надіятися, вірити, чекати,
Просити бога, щоб схотів нам дати
Зустрітися у другому житті.