Осiнь кохана

Алла Мисяк
Осінь барвиста кружляла з вітрами,
Ще й хизувалась у танці вбраннями.
Без заперечень – осінь вродлива,
Красуня зваблива, хоч і примхлива…
Примхлива, ще й трохи  мінлива,
Буває ж холодна…Тому що цнотлива?
Та ні…Осінь – жінка, зріла, розкута.
Коханка поетів, тому незабута.
Багата, розбещена , має капризи…
Може ти жінка? Жінка сюрприза?
Яка б не була, головне – що жадана.
Бо вона жінка, жінка кохана…


                12.11.2013