13

Валерия Вишнёвая
Зло страждає від печалі,
Замучено дивлячись в вікно.
Палають крила за плечима,
мені начхати - всеодно.

Нехай зриваються ракети
Малюють небо кольором ненависті
Мені байдуже, я зриваюся
Готова вбити - ще за що не знаючи .

Палає серце, завмираючи,
Чому так швидко?..Всеодно.
Життя закінчиться, вмираючи,
Як у великому кіно.

Я зупиняюсь.. Шал закінчився.
Стою на підвіконні, розриваю скло.
Спадають крила, пір'ям на підлогу,
І біле чортеня заглядає в вікно.