На прузi iстини

Мыкола Ковальчук
Стою немов на лезі бритви,
На чистім прузі молодого дня.
Веду зі злом незриму битву,
Всевишнього славлю ім'я!

Стоятиму поки існую,
На прузі злато-істини щодня.
За правду щиро повоюю -
Безкомпромісна йде борня.

Проти неправди - протестую,
Щоб не брехати голубе - мовчи!
Безгрішних на землі бракує,
Отож до світла варто йти.

Ще зла багато в світі цьому,
Пристосуванцями - греблю пруди.
Тому забудемо про втому, -
Добра закладемо сади!

Хай світ очиститься від скверни
І сонцем вмиється  свята земля.
До істини пройдемо терни,
І зла розірветься петля!

                29.11.2010 р.