я починаюся тут

Галина Танай
я починаюся тут
в пахощах сонного тіла
вигині ліктевоплечім
наших округлих зітхань
вікнами скрапує сік
кропить опалені пальці
крово-тече в межиріччя
рівновеликих зіниць
я починаюся тут
в теплій оманності ліжка
вимоклій гойдалці стелі
димному шереху вій
на перехресті твоїх
біломереживних стегон
темно-цитриновим вітром
із підреберних пустель
я починаюся тут
в тиші крихкої кімнати
щоб нескінченно тривати
не розтискаючи рук