Спогадувати марно

Ольга Карташова 2
Спогадувати пізно,
Забути - ще не час.
Я не покаюсь слізно,
Не помолюсь за нас.

Знічев*я розійшлися,
Смакуємо печаль.
Нізвідкіля взялися
В душі і біль і жаль.

Не відсахнусь від тебе,
Та й не покличу знов.
Лиш попрохаю небо:
"Здолай мою любов".