Моему Янголу. 23. 09. 2013

Ярослава Луговая
Янголе мій білокрилий,
Моє серце в обрій лине.
Я тебе кохати буду,
Лиш не вір чуткам і блуду,

Що посіяли в пітьмі
Голих образів думки.
Моя любов летить до неба.
Для неї більшого не треба,

Ніж бачити тебе щасливим,
Веселим, радісним, манливим.
Розплющ же очі, зрозумій -
Я відпускаю. Ти не мій.

Моя любов та почуття
Не мають прав на каяття.
Та не посмію я ніколи
Зробити боляче нікому.

Моя вродлива біла постать
Не йде без зову жадно в гості.
В той вечір ти не брав руками.
Сказав: "Ти не одна, з батьками.

Люблю тебе, та як сестру.
Не смію, всі думки зітру."
За це тебе я поважаю,
Ціную, бережу і знаю -

Все, що було нехай минає...
Відлуння тихо промовляє -
Тебе, мій Янголе, прощаю.
Цілую ніжно. Відпускаю.

Посвящается Актёру в образе.

Автор картины - Sanjuan Chelin