не обессудь

Джунджулина
смирно
мирно
верно
мерно
разлилась

капля
капля
льётся
бьётся
я сплелась

паутина
тина
сильно
топко
облака

карамель
меня
теплом
обволокла.

крылья
были
моментально
и легко

я вся здесь
я вся сейчас
недалеко

всё ничто
я вся никто
я просто суть

проведешь рукой -
ничто.
не
обессудь.