Сусальным золотом...

Игорь Скрягин
Сусальным золотом горят
With gold leaf burning are so fast

В лесах рождественские елки,
There in the forest Christmas spruces,

В кустах игрушечные волки
Toy wolves are hiding in the bushes

Глазами страшными глядят.
And scary eyes are staring just.

О, вещая моя печаль,
Oh, my prophetic sadness and

О, тихая моя свобода
You - my for freedom quiet wish as

И неживого небосвода
Well from the lifeless firmament

Всегда смеющийся хрусталь!
A crystal that with laughing breathes!