Дiамантами

Паша Броский
Діамантами, діамантами
Крізь шибки грає сонце у моїй оселі,
Оккупантами, оккупантами
Ходять думки, і хочеться лізти на стелю...

"Обійми мене, обійми мене..." -
Я шепочу, але ти далеко - не чуєш.
Одійми мене, одійми мене
В злої долі, що нас, мов солдатів, муштрує...

Набери мене, набери мене,
Передай через слухавку крапельку ніжності.
На, бери мене, на, бери мене,
Най зіллються в одне усі наші розбіжності...

Ти обніж мене, ти обніж мене,
Віднайди у лісах красносяючу руту,
Й мов об ніж мене, й мов об ніж мене,
Враз простромить кохання націленним рухом...

Най засяє нам, най засяє нам -
Почуття невимовне, чарівне і світле,
І я стану тобі - і рабом і хазяїном,
І серця наші, наче троянди розквітнуть...

© Паша Броський