Летять роки

Ирина Еремина Космея
Летить час швидко,пролітає
Як клин пташиний,
Хто їх знає,
Куди летять, і хто їх жде?
І я лечу, життя мине!
Минають дні, роки згортая,
А я ще й досі неякая:
Не статусу, не положіння,
І "жити правильно" не має вміння.
Ну, працювала у садочку,
Підняла сина, вишила сорочку,
Пісні писала, та знімала,
На конкурсах перемогала,
Весілля молодятам грала,
І про вірши не забувала,
Ще хворим свята дарувала,
Театр пісні свій зібрала,
Створила "КЛАСИКУ ДУШІ"...
Оце і все! Летять роки,
Так мало встигла я поки!