Лине пiсня

Мыкола Ковальчук
Гей, над туманами, над синьогорами
Лунає пісня понад рідними просторами.
Шугає стрімко ввись, плине долиною,
Летить неначе птах над Україною.

Приспів:
Україно, прадавній край, рідна земля,
Про тебе лине пісня дзвінко, серце окриля,
Про ріки, про сині гори і поля.
Чарівна ти і зблизька, і здаля.

Це пісня вічності, святої вольності.
Душа радіє і цвіте, сповнена гордості,
Бо Україна наша стала вільною,
Красивою, привітною, чарівною.

Приспів.

Батьківський край цвіте, у серце проситься,
Під небесами синіми зерно колоситься.
А пісня хай летить і радість шириться,
І на святій землі хай воля ціниться!

Приспів.

                2004 р.