Из Роберта Фроста - Снежная пыль

Юрий Иванов 11
                РОБЕРТ ФРОСТ


                СНЕЖНАЯ ПЫЛЬ

               
                Ворон вспорхнул,
                Пыли снежной чуть
                С тсуги стряхнул
                Он мне на грудь.

                В душе у меня
                Изменился настрой
                К той части дня,
                Что считал я плохой.

                26.11.13


                DUST OF SNOW


                The way of a crow
                Shook down on me
                The dust of snow
                From a hemlock tree

                Has given my heart
                A change of mood
                And save some part
                Of a day I have rued.