Голодний марафон

Любовь Кононенко-Грицюк
Від завидків моделям
Душевний перелом
Бо їх фігурам-стеблам
Мужчини «б’ють чолом».
Я вирішила твердо,
Що схуднути пора
Як та, завзята Герда
До цілі йду. Ура!
Зв’язалась з Інтернетом
Дієти стали в ряд…
Мене із кулемету
Б’є двадцять п’ятий кадр.
І під таким напором
В піке пішла вага
Із дзеркала з докором
Скелет мій знемога.
Та з ляку, ненаглядний
Забув мій телефон
Тож винний окаянний,
Голодний марафон.
                09.02.2012