Де живе Укра1на

Евгения Давыдянец
            "Чи живе там моя Україна,
             Де московське хазяйство душі?
            ..."Смачно пахне борщем і димом!"
                В.З.
               
               (Пародія)

Смачно пахне борщем і димом.
(Як давно я борщу не їв!)
З хлібом,салом і часничиною,
Щоб й пахучим ще став мій спів!
Був у Києві якось. Вважаю,
Що далеко киянам до нас.
Он у Таї картоплі немає,
А у вазі самий ананас.
Петриненко давно не голився-
До такого я, хлопці, не звик.
Хтось од вітру упав. Придивився -
То Ірина Білик, мов балик.
Хтось у жовто-блакитнім жупані
Походжає по нашій землі.
Крізь французькі парфуми погані
Чую - кляті вони, москалі!
Ні, поїду я краще додому,
Де в Дінці грають щуки й лящі,
Де матуся рідненька без втоми
Мені варить смачнючі борщі!