Ми смертнi на святiй землi

Мыкола Ковальчук
Ми смертні, смертні на святій землі,
І смерть - закон, його не відмінити.
Все на землі міняється на пні,
Але розвій життя не зупинити.

До сонця тягнеться усе живе,
Купається у сонячному світлі.
Зростає покоління молоде,
Життя наповнює сади розквітлі.

А час спокійно впевнено пливе,
Нема таки надії на безсмертя.
Хто народився - тихо відійде,
І світ це не відчує, не здригнеться...

                27.11.2013 р.