я зрадниця

Алицита Рибера
Я зрадниця.
Що ж добре. Буде так.
Я зрадила себе у нашому єднанні.
Я вдячна, що віддав мені мене,
Нехай з тавром, вкотре уже в стражданні. .

Тебе молю:
віддавши, відійди.
Назад не клич. Не ятри словом душу.
Я на шляху від зради до снаги.
І сам іди. Проханням не порушу

Я зрадила
Зізнаюсь... свою душу!
І в серце не пустила каяття.
Тепер одвік спокутувати мушу
Проходячи життя і крізь життя.
2013