Перший сн1г

Евгения Давыдянец
Перший сніг поетично
Білим килимом ліг.
Вкрив заковану річку,
Стрічки дальніх доріг.
Розпухнативсь на вітах
І в сріблясті міхи
Світ вгорнув він привітно,
Рівно впав на дахи.
Вечір очі розплющив-
В них мигтять ліхтарі.
В світлім, дивнім, блискучім
Мчать сніжинок рої.
М'яко нічка ступає
Тільки сліду - ніде.
До дитячого ліжка
Дивні казки веде.