Ноктюрно

Дима Политова 2
ти знаеш
как се обича жена
вечер -
с бавно темпо
с мелодични окраски
виртуозно
като ноктюрно на Шопен...
знаеш как очите да притвориш
да налеят цвят
с пръсти
сърцето да палпираш...
аз не сравнявам
как друг свири ноктюрно
ти си
аз съм
и акустиката на Ада