Ки в. Дощ

Алицита Рибера
Там за вікном дощить,

Кав'ярня пахне хлібом і теплом.
Замерзлі тут зібралися за кавою.
Французською вколисує шансон,
Відрадно-затишно і тихо-гамірно.

Ще  дощ...

Я притаїлася у лобному кутку
Та непомітна у своєму спокої:
Дивлюсь і зовні, і у глибину
То віддаюся роздумам, то виринаю в зовнішнє.

А дощ притих.

За виходом осінньо пахне Київ.
Блакитне небо прохолодою бринить.
І сонцем відзеркалюють всі виїмки.
Та парасольки складені несуть.

Все більше сонця

ЗблиснУли радісно будинки і двори.
Відлуннями дощу шумлять дерева.
Злюдніли раптом вимиті вали
По них додолу скочується небо.
Вересень 2013