укриюся завiсою волосся

Алицита Рибера
Укриюся завісою  волосся,
Затихну так навколішки в кутку. 
Молитимусь,
Сховаюся у простір,
що допоможе оминуть біду.

Я відпочинку прошу небагато.
Лиш щоб вдихнути повними грудьми.
Послабити
Закриті міцно   лати
І знову віднайти свою Ходу.

посиджу я тихенько за волоссям
Без масок і без образів в кутку.
Не рухатись.
Зануритись у простір,
Душі почути справжню таїну. 

Срібляться в косах  незбагненні думки.
Прощення народилося,
Бренить.
Заплетена, впорядненна і боса
Відкрита світлу, наступає мить.
 
14.09.13