Instead of 12 hours in his old clocks

Наталия Блок
Instead of 12 hours in his old clocks
He had 12 noted in his head
By which he actually thought
By them he lived, he really felt
That was his true and present time
And God was envying him indeed
And on days off once in a while
Lord asked that angels played his si
But a little bit quieter
softer
more godlike

Вместо 12 часов на часах
У него было 12 нот в голове,
Которыми он думал,
Чувствовал, жил,
Это и было его настоящее время,
И Бог завидовал ему,
И иногда по выходным
Просил ангелов исполнить его «седьмую»
Но только чуть потише,
Чуть понежнее
Чуть по-божески
(Алик Якубович)