Лапатого б1лого сн1гу...

Евгения Давыдянец
Лапатого білого снігу
Чекала давно дітвора.
На річку, де панцирем крига,
Біжать вони з криком: "Ура!"

Беруть ковзани і санчата,
А хтось вже й портфель осідлав!
Казкове і сяюче свято,
Бо сніг щільно землю заслав.

Морозко рум'янить їм щоки,
Веселі - дорослі й малі.
Щасливого Нового року
І миру вам, люди Землі!