вставай Укра но

Алицита Рибера
Побили дітей. Жорстоко, щосили.
Лякали всіх нас, чи крові хотіли?
Під покровом ночі вилазила нечисть,
Напилася трохи? Коли ж захлинешся?

Кийками лупили, ногами місили.
Валили на землю. Дівчину убили.
Ловили всіх тих, що хотіли тікати,
В країну прийшли, приповзли вурдалаки.

Вцілілі сховались у світлому Храмі,
Ченці і священники шли рятувати.
Колись так ховалися ми від орди,
А нині нас нищили наші "орли".

Ординці при владі. По лікоть у крові.
Не грається нечисть. Стріляти готові.
Вставай Україно, захищатись пора.
Жени вурдалаків. І це вже не гра.
30.11.13