Лычя мир народам

Павел Безъязычный
      Лычя  мир  народам.
                Слова  П. Безъязычного.

Лычя  мир  народам,
А  чюгун – заводам,
А  завод – рабочим,
Шоп  курил  у  вочи,

А  зямля – сялянам,
Кволым,  нешта  пьяным,
Моря – марякам,
А  рыба – рыбакам,

Приспевянь  1:        Космас – касманавтам,
                Брашка – алканавтам,
                Зоны – камунистам,
                Грошы – хвинансистам.

                Тропики – микробам,
                Лёва – эхвиопам,
                А  бянзин – маторам,
                А  зялёнай – скорым,

                Щипцы – кантралёрам,
                Соннушка – шахтёрам,
                А  пясок – пустэчя,
                А  тярпуг - утечя,

                Ножанцы – цанзуря,
                Виски – синякуря,
                Голад – дли  культуры
                Та  литяратуры!

Мы  абгаманили -
Класам  прахадили. 
Нас  ты  ня  аблупиш –
Задарма  ня  купиш!

Ну,  а  мы  с  табою
Дружым  з  галавою,
Тольки  нам - бяз  меры
Абицяють  бэры!

Приспевянь  2:         Ты  удома  сиди –
                Да  варот  ня  хади,
                За  парог – ня  глядись!
                Та  й  бяс  сонца – святись! 

                Нам  ба  толькя  спайнять,
                Як  бажають  спаймать,
                Мы  ня  будям  мавчять -
                Е  пра  шо  расказать!

Личя  свет  народы,
А  бяда – заводы,
А  завод – рабочих,
Шоп  курить  у  вочи!

Бяз  зямли  сялянам –
Будя  шалабанав,
А  маряк – бяз  моря
Пасярбая  горя!

Приспевянь  1:   

Ну - а  мы  с  табою
Дружым  з  галавою,
Чиста  мыям  вухи,
Шоб  уцэ  паслухать:

Приспевянь  2:

Будя  мир  народам,
А  чюгун – заводам,
А  завод – рабочим,
Хай  патерпють  вочи,

А  зямля – сялянам,
Бутцам  катаржанам,
А  маряк  та  моря –
Песня  на  прасторя!

Приспевянь  1:

Ну,  а  мы  с  табою
Дружым  з  галавою.
Дак  дли  нашай  эры
Мала  толькя  веры!   

Приспевянь  2: