***

Богданка Сызененко
Буває відкриєш сторінку,
І сльози уже на очах
Усі тут і друзі і рідні
Дитинство минає в роках,
Але ти не бійся ніколи
І сміло іди до кінця
Якою не була б ця година скрутна,
Згадай,що у тебе є рідна душа!!!!!