Любов - велике почуття

Мыкола Ковальчук
Любов - велике, щире почуття -
Оновлює, окрилює, возносить
І радістю наповнює серця,
Закоханих на крилах щастя носить.

Любов - страждань в крові адреналін,
Це пісні щирої високі ноти,
Надія до щасливих перемін,
Сім'ї нової зоряні висоти.

Любов - тепло закоханих очей,
На пелюстках ранкові чисті роси.
Любов - живий двигун нових ідей,
Кохання райдужні щовкові коси.

Любов'ю зцілиться продажний світ
На переломах нашої епохи,
І душ розтане зачерствілий лід
Під натиском тепла думок високих!

                30.11.2013 р.