Зупинка. 30. 11. 2013

Ярослава Луговая
Поїхав... Знову не зустрілись.
Сказати "Стій" я не осмілюсь.
Поїхав поїздом вчорашнім,
Сьогодні ж серце б`є мурашкой.

Не мала досі почуттів,
Котрі вирують роєм бджіл,
І не знаходять собі місця.
В буденних справах щастю тісно.

Сумління просить - "Не кохай.
Нахабству треба знати край."
Та джерелом любов клекоче,
Миритись з правдою не хоче.

Не розумію хворе серце,
В якому рани злого перцю
Загоїв мед твоєї вроди,
Поставши взору при нагоді.

Поїхав... Знову не зустрілись.
Сказати "Стій" я не осмілюсь.
Моя зупинка - в гострих тернах.
Кохати мрію, та даремно.

(30.11.2013.)         

Посвящается Попутчику.

Автор картины - Михаил Алдошин."Прощание на вокзале."