Ми йдем вперед

Мыкола Ковальчук
Ми йдем вперед і розправляєм крила.
Здобута воля - еліксир життя -
Нові привносить в серце відчуття,
І множиться від цього наша сила.

І хоч не всі вершини покорила
Держава наша (бо іще дитя),
Та віримо, велике майбуття
Тебе чекає, Україно мила!

Роки працюють на догоду нам,
Хоч інколи ідем навстріч вітрам,
І губиться стежина серед поля.

Але, на заздрість нашим ворогам,
В труді таки відкриється "сезам",
І заіскриться щастям наша доля!

               10.09.2008 р.