Думи моi...

Сергей Момджи
Думи моi, думи
Кажу вам я:"Геть!"
Бiльше божевiльни,
Всi вони про смерть.

В срiблi всi калюжi,
Першiй грудня день,
Все менi байдуже,
Розмовлять лiнь де.

Попiл в мое серце
Вже не гуркотить,
I забути легше,
Що життя не стыть.

Що менi кохання,
Шо менi любов,
Де моi бажання?
Лiше стрiчка слов...

01.12.2013г.