Нарманская гамонка

Павел Безъязычный
    Нарманская  гамонка.

                Слова  П. Безъязычного.

Пачяли  майстяры  страхатца -
Тады  й  афеня,  й  шапавал -
Шоб  луччя  купаю  хаватца,
Сваю  гамонку  приладнал!

               Приcпевянь:    Врадилась  прикаска  ад  мены:
                «Гаворка  любя  хитрунов»!
                Скапали  ад  яврейскай  «хвени»
                На  завадь  дли  нарманских  мов!

А  «хвеняю» - кавказским  галам
З  явреям  гарна  гаманить!               
Приспела  русам  та  хазарам
Сваю  гамонку  изнайтить!

Приcпевянь:

Спачятку  гоман  бул  иранскай,
Шо  разумея  кажын  тать,
Зрабився - трохи  ня  славянскай.
На  ём  пачяли  размавлять! 

Приспевянь: 

Хать  сперва  бул  кались  примарным
Английскай  гоман  авчяров,               
Зараз - ён  выявився  гарным
Нягадана  з  нарманских  мов!               

Приспевянь: