Залишився на згадку...

Самойлова Светлана
Залишиться від осені на згадку

День цей жовтневий, сонячний, святковий,
Народжений у променях світанку
Ескізом прагнень, мрiй, надiй, тож з ранку
Моїх думок не зупинити знову.

Неподоланні відстань й час між нами,
Але думками лину к небокраю,
Римуючи надію з почуттями…
Облишу їх я вкотре між рядками,
Добра, наснаги, щастя побажаю.
Жовтневий день залишить сподівання
Епіграфом до нездійсненной казки.
Не разом ми, тому мабуть востаннє
На свято завітаю з привітанням,
Яскравий вир думок про тебе згасне…



Акростих — стихотворение, в котором некоторые (как правило, первые) буквы каждой строки составляют осмысленный текст (слово, словосочетание или предложение).