Коли сiдаe сонце

Борис Смыковский
           Лише коли сідає сонце, ти розумієш, що життя також закінчиться
тихим  лагідним  сяйвом  вечірньої  зорі,  шепотом дерев над  тобою, мерехтінням
весен,  зим,  страждань та  спокою - усім, що зіллється у якусь незнану дивну
мелодію, наспів  танцюючої чаклунки, що кружляє в танці Чумацьким  шляхом.
Лише коли сідає сонце ти  розумієш, що у тієї чаклунки твоє обличчя, руки,
голос,  і  останнім, що буде в житті справжнім, істинним - це  відчуття  поряд
твого бентежного серця,  тихого  сонного дихання та  ображеного   бурмотіння.
Людина є людиною тому,  що любить.  Людина творить ангела у  собі, люблячи.
Де  ховаєш  свої  крила,  моя  люба?