Ти - маленьке, знесилене щастя мое...

Борис Смыковский
Ти - маленьке, знесилене щастя моє,
Тільки й лИшилось - карі вогонь-оченята,
Тулиш  скарб  наш  безцінний
                до  повних  грудей,
І підкочує щось, що не можна сказати.
- Я люблю вас, - та втратили вартість слова,
Що слова? Надто голосно можна злякати
Сонька-дрімка, що вже заколИсав тебе
І співа щось, бурмоче
                в  колисці  дитяті.
Підожди  вже.  Он чується подих весни,
Будеш  сонцю  радіти  і  знову  співати.
Ну  а  поки  тихенько  на  хвильку  засни,
Моя  дівчинка  смішна,
                бадяка-маняка.