Не всмiхайся ображено, серце моe...

Борис Смыковский
Не всміхайся ображено,  серце  моє,
Знову тріснуть обвітрені змучені губи.
Твоє хлипання сповнює серце вогнем
Знов  шепочеш  раз-по-раз,
                що ти  мене любиш.
Сонька-дрімка покличу маленька тобі
І малечі, що стука,  що скоро вже буде.
Я  вже  знаю
                чому наче куля наш світ,
Бо  і  ти,  наче  кулька,
                уже,  моя  люба.