Вже вечiр розп ятий повис над гiлками...

Борис Смыковский
Вже вечір розп’ятий повис над гілками.    
Часу  воскресити 
        не  вдасться  нікому.
І це невідступно -
      над  каяттям,  болем,
Бо  щастя  -
    хвилина,  що  лине  між  нами,
Бо  щастя  -
      то  келих  наповнений  жалем
Із  присмаком  легким
                тонкої  печалі,
Бо   сльози    тамуємо,
                літо минає,
Бо  очі   єдині   то   плачуть,
                то  сяють,
Бо  знов  хтось у мене
                дороги   питає  ,
Бо  десь,  майже  поряд,
                тривога  чигає…
Бо   тихо    шепочеш,
              бо  тихо   зітхаєш…