Полночная молитва. Олег Штейнер

Радко Стоянов 2
Вот опять предстал в полночный час
Перед Ликом Божьим в тишине.
Воздыханье лишь одно несу сейчас:
Господи! Будь Милостив ко мне!

СРЕДНОЩНА МОЛИТВА
Превод: Радко Стоянов

Пак заставам в полунощен час
пред лика на Бога- тих, смирен,
и една молба към Него пращам аз:
-Боже! Милостив бъди към мен!