Подяка профспiлцi ЗЗРК

Людмила Дзвонок
П’ятдесяті роковини у профспілці  гірників,
Тому хочу  побажати їй і далі гарних днів!
Трудяться з її натхнення люди славного труда –
На-гора іде незмінно скільки років вже руда!

Тут в повазі за турботу лідери усіх профгруп –
За відмінний відпочинок, де співочий гарний звук,
За путівки в санаторій, любим діткам - в табори,
І за базу відпочинку для дорослих й дітвори;

За зарплату своєчасну, і за поміч молодим…
Ми профспілці нашій владне: - Лік хороших справ веди!
Хай всі взнають по країні, що ти робиш гірникам.
Із тобою гарні днини, хай подяка не стиха!
                29.11.2013